Kontakta oss

KONTAKT

Vill ni komma i kontakt med oss ber vi er att använda något av sätten nedan. 

 
 
 
 
 

Styrelsen i Brf Kristina 2019-2020

I formuläret till vänster på den här sidan kan du skicka ett meddelande till oss. Vi försöker att svara på ditt meddelande så fort vi kan. Om ni föredrar att skicka mejl kan detta skickas till: 

 

styrelsen@brfkristina.se

 

eller direkt till någon i styrelsen:

 

Roll

Namn

E-post

Telefon

Ansvarsområden

Ordförande

Iréne Skogstad

irene@brfkristina.se

Vice ordförande

Christer Gustavsson

christer@brfkristina.se

Ekonomiansvarig

Daniel Johansson

daniel@brfkristina.se


Ekonomifrågor, El

Fastighetsansvarig

Tommy Dettervik

tommy@brfkristina.se

Boendefrågor

Sekreterare

Andrea Pedersen

andrea@brfkristina.se

Ledamot

Leif Bohm

leif@brfkristina.se

Suppleant

Barbro Schierbeck

barbro@brfkristina.se


Namnskyltar

Felanmälan

 

HSB

Östergötland ansvarar för fastighetsskötsel och ekonomisk förvaltning på uppdrag av styrelsen och utför även enklare reparationer i lägenheterna.


Obs! Bostadsrättshavaren står själv för kostnaden, och debiteras av HSB Östergötland.


En del av din månadsavgift avsätts till underhåll och reparationer av föreningens gemensamma egendom som husets stammar, ventilation, fasader och tak, gemensamma lokaler och trapphus (inkl hissar), mark och ledningsnät, byte av trasiga element och reparation av avlopp. l


övrigt svarar bostadsrättshavaren för och bekostar alla åtgärder som vidtas innanför den egna ytterdörren. Det kan gälla tapetsering och målning av väggar och innertak, byte av frys och kylskåp m.m. men även ytskikt på golv inkl underliggande behandling som krävs för att anbringa ytskiktet.


Föreningen har ett avtal med HSB Boservice dit du kan vända dig med felanmälan m.m. För varje utryckning debiteras en särskild avgift, i synnerhet vid icke kontorstid. Detta innebär att om något är fel i din lägenhet som avser den egna lägenheten och inte fastigheten i övrigt kommer HSB att debitera dig som bostadsrättshavare denna avgift.


Samma sak gäller om du anmäler fel som egentligen inte är fel, t.ex. att ditt element inte fungerar när det i själva verket beror på att värmen inte är tillkopplad för säsongen. Är du osäker på vad som gäller i aktuellt fall – tveka inte att höra av dig till föreningens styrelse! Akuta tillbud på icke ordinarie arbetstid, där följdskador kan uppstå och där avhjälpandet inte kan vänta till nästa arbetsdag kan även anmälas till HSB Boservice, tfn 020 140 16 16

 

HSB

Östergötland, Stationsgatan 12, Box 1993, 581 19 Linköping. Växel 010- 442 40 00

E-post: styrelsen@brfkristina.se

Brf. Kristina i Linköping

c/o HSB Östergötland

Box 6077

580 06 LINKÖPING

 

Besöksadress:

Engelbrektsgatan 25 & 29

Järnvägsgatan 2A

Lat 58.4185 N, Lon 15.6198 E